meldal res_140x93

Knuste serievinnerne!

Damene våre var veldig gira på å gi Meldal god motstand i 2 x 30 minutter. De visste at det ville bli svært vanskelig å ta poeng mot laget som allerede er klar for spill i 2.divisjon. Men det skulle vise seg å bli enklere enn noen hadde trodd på forhånd. Surnadal/Rindals-Troll gikk rett opp i 5 - 1 ledelse, og rystet både spillere og hjemmepublikummet. Damene fortsetter sitt knallgode forsvar, og spiller taktisk klokt i angrep. Gjennom hele omgangen spilles det utrolig godt, og Rannei B. Sæther står meget godt i mål. De siste minuttene før pause blir Meldal direkte rundspilt, og Surnadal/Rindals-Troll kan gå til pause med ledelse 11 - 6!
I pausen blir damene enige om å ikke la seg stresse, spille lange angrep og holde konsentrasjonen oppe  i forsvarsarbeidet. Og det klarer de utmerket. Med unntak av en liten periode i midten av andeomgangen, er Surnadal/Rindals-Troll ustoppelige. Tafatte meldalinger får ikke til noe ting. Uansett hvilken forsvarsformasjon de prøver på, klarer de ikke å hindre at Surnadal/Rindals-Troll scorer igjen og igjen. På et meste ledet damene våre med sju mål, og vinner til slutt overlegent 19 - 25! En helt fantastisk prestasjon av Surnadal/Rindals-Troll!!!
Til slutt må det nevnes at damene fikk en utrolig støtte av publikum. Cirka 80 - 90 personer tok turen fra Rindal og Surnadal for å heie frem laget til seier. Det er damene svært takknemmelige for, og hevder at heiaropene fra tribunen var en direkte årsak til den gode innsatsen på banen! SÅ TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!
Bilder fra kampen kommer senere.

Kampfakta Meldal - Surnadal/Rindals-Troll 19 - 25 ( 6 - 11 )

Rannei B. Sæther
Kirsti Grytbakk 4
Solfrid Jensvold 1
Johanne Vattøy 1
Åse Torill Solli 4
Inger Skjølsvold 6
Mari Vattøy Solli 3
Solveig Fiske
Ane Ingrid T. Iversen 3
Marte Dalsegg 3

       *      *

Annonser

Surnadal og Stangvik Sparebank

Pipelife

Svorka AS

GjensidigeDriva